Boomverzorging

of bel naar +31 6 41918493

Boomverzorging door Nieuwendijk Groen

Voor boomverzorging ben je bij Nieuwendijk Groen aan het juiste adres of het nu gaat om het kappen, snoeien en (ver)planten van een boom. Nieuwendijk Groen is European treeworker gecertificeerd.

Het internationaal erkende European Treeworker Certificaat (ETW) staat voor gedegen vakkennis, met aandacht voor veiligheid, natuurbehoud en milieubescherming. Het ETW-certificaat wordt verstrekt door de European Arboricultural Council. Om aan het ETW-examen te mogen deelnemen, moet aan hoge eisen worden voldaan op het gebied van opleiding, kennis en ervaring. Om het certificaat te behouden is het een vereiste dat de ETW-er in kwestie actief blijft als boomverzorger en zich op de hoogte blijft houden van de actuele ontwikkelingen op zijn vakgebied.

2 broers met passie en plezier

Wij komen onze afspraken na

Duidelijke communicatie

Altijd bereikbaar voor advies

Kappen van bomen

Als bomen in slechte conditie verkeren of voor een andere reden verwijdert moeten worden dan kunnen wij dat voor je doen. Wij beschikken over de juiste machines en mensen. In sommige gevallen is er een vergunning nodig om de boom te verwijderen ook dit kunnen wij voor jou verzorgen.

Snoeien van bomen

In het kader van de zorgplicht ben je verplicht voor het onderhoud van jouw bomen. Door de bomen op de juiste manier te snoeien verklein je het risico dat er iets met de boom gebeurt.
Nieuwendijk Groen heeft veel ervaring met het op de juiste manier snoeien van de bomen, door middel van klimtechnieken of met een hoogwerker. Door vooral in een vroeg stadium te beginnen met de begeleidingssnoei voorkom je dat er op latere leeftijd bij bomen gebreken optreden.

(Ver)planten van bomen

Wij adviseren je graag bij het uitzoeken van de juiste boom op de juiste plaats. Wij hebben ruime ervaring met het planten en verplanten van kleine en grote bomen. Vooral bij het verplanten van bomen is de juiste voorbereiding zeer belangrijk, hierdoor wordt de kans vergroot op het beter aanslaan van de boom na het verplanten.