Tuinonderhoud

of bel naar +31 6 41918493

Tuinonderhoud door Nieuwendijk Groen

Voor professioneel tuinonderhoud ben je bij Nieuwendijk Groen aan het juiste adres. Of je tuin nou groot of klein is van elke tuin maken wij een juweeltje.

Het zorgvuldig onderhouden van je tuin is essentieel voor het behoud van zijn schoonheid. Bij Nieuwendijk Groen nemen we het jaarrond onderhoud van je tuin op ons, waarbij we elke plant op het juiste moment snoeien en de tuin voorzien van de nodige bemesting. In het najaar strooien we bladcompost in de borders, zodat de planten in het voorjaar krachtiger en mooier terugkeren.

Bij Nieuwendijk Groen bieden we de mogelijkheid tot het afsluiten van een jaarcontract, waarmee we alle tuinzorgen uit handen nemen, terwijl jij ontspannen kunt genieten met een heerlijke kop koffie in de hand. Ook kunnen we werken op basis van regie.

Of je nu behoefte hebt aan periodiek onderhoud of een eenmalige opknapbeurt voor je tuin, wij staan voor je klaar. Denk hierbij aan het winterklaar maken van je tuin of het deskundig snoeien ervan. Voor al je snoeiwerkzaamheden ben je bij ons aan het juiste adres.