Tuinrenovatie

of bel naar +31 6 41918493

Tuinrenovatie door Nieuwendijk Groen

Heb je een bestaande tuin waar je niet meer helemaal tevreden over bent? Dan staan wij klaar om langs te komen, advies te geven en samen met jou naar oplossingen te zoeken, zodat jouw tuin weer een droomtuin wordt.

Tuinrenovatie is het perfecte antwoord wanneer je huidige tuin niet meer voldoet aan je wensen of veranderd is in een wildernis door gebrek aan onderhoud. Soms is een kleine aanpassing al genoeg om dit te verbeteren, zonder dat je de hele tuin opnieuw hoeft aan te leggen. Nieuwendijk Groen staat klaar om te helpen en mee te denken.

We kunnen jouw tuin aanpassen met respect voor de bestaande elementen of door nieuwe toevoegingen te doen. Samen bespreken we jouw behoeften en voeren we het plan zorgvuldig en effectief uit.

Nieuwendijk Groen denkt graag mee

Overweeg je om je tuin te renoveren, te vernieuwen of een combinatie van beide? Voorkom impulsieve beslissingen zoals het rigoureus verwijderen van bomen en planten, om vervolgens te beseffen dat je eigenlijk nog niet helder voor ogen hebt wat je wilt bereiken. Een doordachte tuin begint met een gedegen plan waarin duidelijk is vastgelegd wat je precies wilt en hoe dit het beste gerealiseerd kan worden.

Is het mogelijk om alle gewenste plantensoorten harmonieus te combineren? Zijn de materialen die je wilt gebruiken duurzaam en onderhoudsvriendelijk, of zul je jaarlijks moeten investeren in intensief tuinonderhoud? Er zijn tal van overwegingen waar je mee te maken krijgt wanneer je zonder een goed doordacht tuinplan begint.

Het opstellen van een tuinplan kun je zelf doen, maar als je twijfelt, is het raadzaam om het plan te laten bekijken door een ervaren hovenier. Heb je geen ervaring of geef je de voorkeur aan professionele begeleiding? Neem dan contact op met één van de deskundige hoveniers van Nieuwendijk Groen voor een maatwerk tuinplan dat perfect aansluit bij jouw wensen.