Interieurbeplanting

of bel naar +31 6 41918493

Interieurbeplanting door Nieuwendijk Groen

Bij Nieuwendijk Groen zien we interieurbeplanting voor kantoren niet alleen als de traditionele plant in een standaard plantenbak. We transformeren elk kantoor tot een groene werkplek door gebruik te maken van eigentijds en soms ruimtebesparend groen. Van groene wanden tot arrangementen met prachtige planten en potten. Daag ons uit voor je volgende project!

We nemen graag het onderhoud van je beplanting uit handen, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. We zorgen voor de juiste hoeveelheid water en voeding, zodat de beplanting er altijd op zijn best uitziet. Een visitekaartje voor zowel jou als je bedrijf!

Interieurbeplanting speelt een cruciale rol in de beleving van een binnenruimte. Het vult niet alleen het interieur aan met kleur, maar draagt ook bij aan het zuiveren van de lucht, het verbeteren van de prestaties van werknemers en het bevorderen van het welzijn van bezoekers. Kortom: interieurbeplanting voegt waarde toe. Bij ons vind je potten van de hoogste kwaliteit in allerlei kleuren en maten.