Verlichting

of bel naar +31 6 41918493

Verlichting door Nieuwendijk Groen

Bij Nieuwendijk Groen hebben we een voorkeur voor het creëren van twee aparte tuinen: één voor overdag en één voor ’s avonds. Verrijk je tuinervaring met prachtige verlichting. Wij maken gebruik van een 12v systeem met een breed scala aan armaturen.

Verlichting draagt niet alleen bij aan de sfeer in je tuin, maar ook aan de veiligheid rondom je huis. Met onze bewegingsmelders kom je nooit meer in het donker thuis. Alle verlichting gaat aan zodra je de tuin betreedt, en dankzij onze slimme verlichting mis je geen enkele traptrede.

Met de in-lite app kun je deze slimme buitenverlichting eenvoudig op afstand bedienen. Je kunt ook een timer instellen, zodat je tuinverlichting altijd brandt wanneer je thuiskomt en automatisch uitgaat wanneer je naar binnen gaat. Hierdoor voorkom je onnodig energieverbruik.

Bij de aanleg van je tuin voorzien we op alle strategische plaatsen van een kabel, zodat je later altijd armaturen kunt toevoegen. Wil je advies over tuinverlichting? Neem dan gerust contact met ons op.